Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/3441
Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό |
Τίτλος: | A comparative study on structure-function relations of mixed-linkage (1 -> 3), (1 -> 4) linear beta-D-glucans |
Δημιουργός/Συγγραφέας: | Lazaridou, A. Biliaderis, C. G. [EL] Μίχα-Σκρέττα, Μαρία[EN] Micha-Screttas, Maria ![]() [EL] Στηλ, Μπάρυ[EN] Steele, Barry R. ![]() |
Ημερομηνία: | 2004 |
Γλώσσα: | Αγγλικά |
ISSN: | 0268-005X |
DOI: | 10.1016/j.foodhyd.2004.01.002 |
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Food Hydrocolloids |
Τόμος/Κεφάλαιο: | 18 |
Τεύχος: | 5 |
Σελίδες: | 837-855 |
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): | Ναι |
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : | http://www.sciencedirect.com/science/journal/0268005X |
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: | Ινστιτούτο Οργανικής και Φαρμακευτικής Χημείας (ΙΟΦΧ) (έως 2012) |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Σελίδες | Μέγεθος | Μορφότυπος | Έκδοση | Άδεια | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3441.pdf Restricted Access | 571.75 kB | Adobe PDF | Δημοσιευμένη/του Εκδότη | ![]() | ![]() Δείτε/ανοίξτε |