Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/3028
Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό |
Τίτλος: | Genetically modified foods: The effect of information |
Δημιουργός/Συγγραφέας: | Batrinou, A. M. Dimitriou, E. Liatsos, D. [EL] Πλέτσα, Βασιλική[EN] Pletsa, Vassiliki ![]() |
Εκδότης: | Emerald Group Publishing Limited |
Ημερομηνία: | 2005 |
Γλώσσα: | Αγγλικά |
ISSN: | 0034-6659 |
DOI: | 10.1108/00346650510594895 |
Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Nutrition and Food Science |
Τόμος/Κεφάλαιο: | 35 |
Τεύχος: | 3 |
Σελίδες: | 148-155 |
Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): | Ναι |
Ηλεκτρονική διεύθυνση περιοδικού (link) : | http://www.emeraldinsight.com/Insight/viewContainer.do;jsessionid=1567D45BA73033EECD46E6387A120D96?containerType=Journal&containerId=139 |
ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: | Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012) |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Σελίδες | Μέγεθος | Μορφότυπος | Έκδοση | Άδεια | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3028.pdf Restricted Access | 69.29 kB | Adobe PDF | Δημοσιευμένη/του Εκδότη | ![]() | ![]() Δείτε/ανοίξτε |