Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/2963
| Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό |
| Τίτλος: | Nutritional and therapeutic role of lactic acid bacteria through fermented dairy products |
| Δημιουργός/Συγγραφέας: | [EL] Σακελλάρης, Γιώργος[EN] Sakellaris, George |
| Εκδότης: | Pharmakon Press |
| Ημερομηνία: | 1990 |
| Γλώσσα: | Αγγλικά |
| ISSN: | 1011-6583 |
| Τίτλος πηγής δημοσίευσης: | Review of Clinical Pharmacology and Pharmacokinetics, International Edition |
| Τόμος/Κεφάλαιο: | 4 |
| Τεύχος: | 1 |
| Σελίδες: | 38-48 |
| Αξιολόγηση από ομότιμους (peer reviewed): | Ναι |
| ΙΒΦΧΒ: αρχειακή συλλογή: | Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ) (έως 2012) |
| Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας - Επιστημονικό έργο
|
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.