Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/10442/13301
|
| Τίτλος : | Περί γεύσεως και μνήμης. Ένα τραπέζι με τέσσερα «Άριστα». Η μνήμη και η τέχνη του φαγητού |
| Δημιουργός/Ομιλητής : | Αρούχ, Αλβέρτος |
| Ιδιότητα ομιλητή: | Ομότιμος Καθηγητής Deree College, Κριτικός Γεύσης και Συγγραφέας |
| Εξειδίκευση τύπου : | Διάλεξη |
| Διοργανωτής συνάντησης : | Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) / Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών (ΙΙΕ) |
| Παραγωγός : | Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) |
| Ημερομηνία: | 2013-03-28 |
| Γλώσσα : | Ελληνικά Νέα (1453- ) |
| Μορφότυπο: | mp4 |
| Διάρκεια: | 20:11 |
| Όνομα εκδήλωσης: | Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2013: Γεύση και μνήμη II: Πολυεπίπεδη συμμετοχική εκδήλωση με λόγο, ήχο, εικόνα και υλικά τεχνουργήματα: Συμπόσιο |
| Ημ/νία έναρξης εκδήλωσης : | 2013-03-28 |
| Ημ/νία λήξης εκδήλωσης : | 2013-03-31 |
| Τόπος εκδήλωσης: | Αθήνα, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο "Λεωνίδας Ζέρβας" |
| Θεματική κατηγορία: | [EL] Ήθη και έθιμα[EN] Manners and Customs [EL] Πολιτισμός[EN] Culture [EL] Καλές τέχνες[EN] Fine Arts |
| Λέξεις-Κλειδιά: | Γευσιγνωσία Γαστρονομία Γεύση Έδεσμα Μαγειρική Αισθήσεις Αισθήματα Αισθητική Πολιτισμική ταυτότητα Avant Garde μαγειρικής |
| Είναι μέρος του : | Γεύση και μνήμη II: Πολυεπίπεδη συμμετοχική εκδήλωση με λόγο, ήχο, εικόνα και υλικά τεχνουργήματα: Συμπόσιο, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 1η Εκδήλωση |
| Εμφανίζεται στις συλλογές: | Μορφωτικές Εκδηλώσεις Τομέας Βυζαντινών Ερευνών - Επιστημονικό έργο
|
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου δεν διατίθεται προς το παρόν από τον ΗΛΙΟ.